Kako napraviti ljubavnu čaroliju na mjesečnoj krvi

Higijena

Dugo vremena, čovječanstvo se oslanjalo na magijske i nadnaravne moći kako bi riješilo mnoge njegove probleme. Za prirodne obrede prisiljene su prirodne katastrofe, epidemije i bolesti. Žene su stoljećima bile zainteresirane za ljubavnu magiju, koja je usmjerena na privlačenje predstavnika suprotnog spola koji im se svidio. U tu svrhu korištene su razne ljubavne čarolije i zavjere.

Postoji mnogo različitih obreda u moći i svrsi. Neki vam omogućuju da privučete pažnju i ljubav muškarca, drugi su usmjereni na ljubavnu čaroliju oženjenog muškarca, a drugi će vam pomoći vratiti muža u obitelj. Ali najjači ljubavni rituali izvode se pomoću menstrualne krvi. U ovom članku, vi samo naučiti kako napraviti čarolija na mjesečni, i što su njegove posljedice.

O ljubavnim čarolijama na krv menstruacije

Ljubavne čarolije uz pomoć menstruacije smatraju se najmoćnijima i djelotvornijima, jer se vezivanje mladića provodi na razini fiziologije. Krv ima visoki energetski potencijal, koji stvara jaku vezu između onoga koji opčinjava i čovjeka za kojeg je čarolija namijenjena. Neki radnici čarobnih kultova smatraju da je čarolija na menstrualnoj krvi jedne od vrsta oštećenja, jer takva čarobna djela mogu slomiti volju čak i vrlo jake osobe i potpuno ga obuzdati.

Zbog jednostavnosti takvih čarobnih rituala, sve se češće koriste kod kuće, ali prije nego se odlučite na ovaj obred, trebate se upoznati sa svim njegovim plusevima, minusima i mogućim posljedicama. Učinak ljubavne čarolije treba očekivati ​​odmah nakon ulaska biomaterijala u tijelo čovjeka, što se može dogoditi nekoliko tjedana nakon rituala, rjeđe može potrajati nekoliko dana.

Čarobni učinak rituala očituje se na razini instinkta, u čovjeku se otkrivaju njegove najtajnije želje i strasti, s glavnim naglaskom na požudu. Sadističke i perverzne tendencije mogu se manifestirati, ako je ranije žena izazvala pozitivne emocije u čovjeku, onda mjesečna zavjera može drastično promijeniti situaciju. Treba imati na umu da željeno djelovanje ljubavne čarolije neće trajati duže od mjesec dana, tada se stav ljubavne čarolije na vlasnika menstrualne krvi može dramatično promijeniti ili se ritual mora ažurirati.

Prednosti i nedostaci rituala

Svaki magijski obred ima svoje prednosti i mane, kazna za menstruaciju nije iznimka. Prvo razmotrite pozitivne aspekte rituala:

 • lako i jednostavno izvesti;
 • ako sami obavljate ritual, ne trebate značajna ulaganja;
 • brz početak željenog učinka;
 • Čarolija se može koristiti za kratkoročnu dobit ako žena ne planira dugu vezu s odabranim predstavnikom suprotnog spola.

Menstrualna magija također ima negativne strane:

 • rezultati ljubavi su kratkoročni;
 • postoji grub i agresivan utjecaj na sve aure mladića;
 • za trajni učinak potrebno je mjesečno izrađivati ​​čaroliju ljubavi;
 • pomoću rituala nemoguće je izgraditi skladan dugoročni odnos;
 • magija za menstruaciju ima veliki popis negativnih posljedica, i za žene i za muškarce. O mogućim posljedicama govorit ćemo u sljedećem poglavlju.

efekti

Budući da bijela magija ne djeluje s krvlju i njezinim komponentama, prije donošenja rečenice o menstruaciji, treba razumjeti da taj obred pripada crnoj magiji, a za njegove posljedice treba biti spreman. Menstrualna krv ima snažan energetski naboj, koji poput spremnika rani žrtvu, dovodeći joj štetu, i na emocionalnoj i na fizičkoj razini.

Štetni učinci rituala na krv mjesečnika u kratkom vremenu nakon njegove primjene mogu osjetiti i žrtva i korisnik s izvođačem. Takav snažan negativni učinak objašnjava se činjenicom da se tijekom čarolije, muška volja potiskuje i pokreće mehanizam karmičke odmazde.

Uklanjanje ljubavnog čarolija vrlo je kompliciran proces, tijekom kojeg je potrebno očistiti energetiku opčinjenih i začaranih.

Za ženu

Posljedice čovjekove ljubavi vidjet će se gotovo odmah i uglavnom na fizičkoj razini, ali žena koja ga stvara će osjetiti utjecaj nešto kasnije na energetskoj razini. Njezina prirodna zaštita slabi, više je izložena negativnim programima i šteti. Budući da se nakon ljubavne čarolije, pokreće mehanizam uzročno-posljedičnih veza, male stvari, a zatim počinju padati velike nevolje na ženu.

Negativne posljedice koje će se pojaviti za muškarca također će utjecati na ženu koja je napravila čaroliju ljubavi. Dakle, ako pije, ona će postati žena alkoholičara. Ako postane agresivan, onda će biti podložan napadima i nasilničkom ponašanju.

Menstrualno čarolija zahtijeva mjesečno hranjenje, ali ako žena zatrudni, muškarac neće moći neko vrijeme lemiti. Za takvu ženu, začarani mladić može osjećati gađenje, mržnju i gađenje, a na fizičkoj razini od nje može osjetiti miris sirovog mesa.

Žene koje žele opčiniti muškarca u menstruaciji treba imati na umu da menopauzom u 55-60 godina, menstruacija se potpuno zaustavlja i više neće biti mogućnosti da se njezin suprug zadrži na sebi u čarobnom “lancu”. Malo je vjerojatno da netko želi ispuniti starost sama, a menstrualna ljubavna čarolija vrijedi samo dok je žena može krivotvoriti svaki mjesec.

Za čovjeka

Posljedice ljubavnih čarolija za muškarce postat će vidljive od prvih dana, ritual može utjecati na rad svih sustava njegova tijela i pogoršati cjelokupno zdravlje:

 • problemi s probavnim sustavom mogu se pojaviti odmah nakon menstrualnog toka u tijelu. Čovjek se može osjećati loše i mučno, čak i povraćati. U prisutnosti kroničnih bolesti probavnog trakta takav ritual može izazvati pogoršanje u muškarca;
 • ako se ljubavna čarolija neprestano falsificira, onda se ženine nade za dugu ljubavnu vezu mogu srušiti zbog nemoći opčinjene. Ova posljedica povezana je s kršenjem protoka energije zbog ljubavne čarolije na menstruaciji, dok druga čakra, koja je odgovorna za seksualnu želju, pati;
 • ako je mjesečno miješano u alkoholna pića, onda vrlo često začaran objekt počinje povremeno prvo gledati u čašu, a zatim postaje alkoholičar. S alkoholom, čovjek pokušava ugušiti osjećaje programa ljubavne čarolije koji su mu nejasni, ali destruktivni za tijelo;
 • povećana agresivnost zabilježena je kod onih žrtava koje su prije čarolije bile tiše od vode, ispod trave. Čarobni obred dovodi do činjenice da čovjek postaje agresivan, nepristojan, a slučaj čak može ići do premlaćivanja;
 • događa se da ga čovjek privlači snagom i voljnim karakterom, zbog toga ga žena opčinjava, ali nakon rituala može se drastično promijeniti i postati slabokrvavac za koga sve treba odlučiti sama;
 • u privorotov na mjesečnoj vrlo snažnoj moždani udar, čak i ako čaroban žena želi napraviti povrat, posljedice rituala mogu utjecati i na nju i na čovjeka. Povratna cijev može doći u obliku prijevremene starosti, snažnih tegoba i neplodnosti.

Nakon što pregledate sve posljedice, još jednom pažljivo razmislite o tome možete li napraviti čaroliju koju ste odabrali, a što je najvažnije, trebate li je osobno, jeste li spremni za takve žrtve.

Opcije ljubavi čarolija

Budući da ljubavna čarolija na menstruaciji ima niz vrlo negativnih posljedica, nužno je pribjeći joj samo kao posljednji izbor, kada je žena već pokušala sve moguće načine biti blizu objekta obožavanja. Prilikom izvođenja rituala razmotrite sljedeće:

 • obaviti ritual ne prvog dana menstruacije;
 • za ritual je dovoljna 1 kap krvi, nije potrebno skupljati cijelu bočicu;
 • morate pročitati zemljište na rastućem mjesecu, ali postoje iznimke.

Razmotrite najpopularnije vrste ljubavnih čarolija uz korištenje menstrualne krvi.

Na vinu

Boja vina od crvenog grožđa idealna je za čarobne obrede, pa ne čudi da se koristi za zaljubljivanje u mladića. Ritual je vrlo jednostavan, morate dodati kap krvi u čašu i istovremeno pročitati ove riječi: “Kao što je krv bila u meni, tako ste i sada sa mnom! Amen! "

Nakon toga, čovjek bi trebao odvoditi čašu na dno. Vino se može zamijeniti drugim slabim alkoholom. To može biti pivo, liker ili šampanjac. Važno je da tijekom rituala žena nema negativne misli o mržnji ili osveti. Ljubavni čarolija će se pojaviti samo ako je konfigurirana za val ljubavi i sreće.

Za hranu

Ovaj ritual će vam pomoći vratiti ljubavnika, za to morate pripremiti njegova omiljena jela i pozvati na večeru. U svakoj poslastici morate dodati nekoliko kapi menstrualne krvi, koje se skupljaju 2-3 dana menstruacije. Obred se mora održati najkasnije 3 dana nakon prikupljanja krvi.

Prilikom miješanja ispuštanja u hranu, morate izgovoriti riječi: „Moja krv, uđite u Božjeg sluge (ime). Neka ljubi i strast prema meni sluga Božji (ime) gori i sanja samo mene. Moja riječ je zakon! Amen! " Učinak ljubavne čarolije bit će trenutak.

Oprez. Navikli ne bi trebali osjećati mržnju prema ženi, jer će se nakon završetka obreda taj osjećaj povećati deset puta.

Na šećeru

Za ritual vam je potrebno nekoliko kapi mjesečne krvi i žličica šećera. Miješanjem sastojaka potrebno je izreći presudu: „Krv i šećer će mi pomoći da očaram svog dragog, Božjeg slugu (ime). Tako je bez njega živio, a ne sanjao. Amen! " Konzervirani šećer može se dodati hrani ili piću i nahraniti čovjeka. Učinak će biti vidljiv za nekoliko dana.

Na tkanini

Ovaj obred se obavlja u punom mjesecu. Obavezni atributi:

 • nekoliko kapi mjesečne krvi;
 • komad bijele tkanine;
 • svijeća.

Krpa je umrljana krvlju i čeka da se osuši, zbog čega se taj obred naziva i “prisuška”. Nakon sušenja, klapna iz svijeće se pali. Pepeo se skuplja riječima: “Kao što je ova krv bila sa mnom, tako ste i vi sada samo sa mnom. Amen! " Ovaj pepeo treba svakodnevno dodavati čovjeku tijekom tjedna. Budući da je obred bio korišten ne samo krv, nego i vatra, njezin učinak će biti duži.

O vezivanju

Ovaj ritual snažno zarobljava volju čovjeka. Za njegovo provođenje koristi se mjesečna krv prikupljena za 2-3 dana. Njezina žena tri dana zaredom dodaje muškarce na čaj ili kavu s riječima: „Čim popiješ moju krv, odmah ćeš mi dati svoju volju. Sada sam samo vama važan! " Čovjek će biti u potpunoj pokornosti, ali samo ako je sve učinjeno prema uputama.

Ritual s prstenom

Ova ceremonija pomoći će očarati čovjeka koji je oženjen i nosi vjenčani prsten. Složenost rituala leži u činjenici da žena mora neko vrijeme dobiti vodiča. Ako uspije, onda kroz prsten trebate preskočiti mjesečnu krv.

Za ceremoniju je potrebno unaprijed pripremiti posudu s krvlju, čašom i svijećama. S upaljenim svijećama, zavoj se diže iznad stakla i kroz njega se iskopa krv. Za ljubav čarolija dovoljno da ispadne tri kapi. Nakon toga prsten treba temeljito oprati, obrisati i vratiti čovjeku. Ritual će dovesti do toga da muškarac ne može biti pored svoje žene, ne samo u jednom krevetu, već iu istom stanu.

Na udaljenosti prema fotografiji

Žena nema uvijek priliku miješati svoje razdoblje u hrani ili piću muškarca, ali u crnoj ljubavi postoji ritual opčinjavanja na daljinu. Za ceremoniju će vam trebati fotografija muškarca ili njegov uvjetni portret naslikan na komadu papira, 3 nove svijeće od voska i bijela tkanina ili šal.

Pripremite sve komponente do ponoći, zapalite svijeće, pogledajte fotografiju i pročitajte zaplet: "Kad mi se krv isuši, ljubav će u vama zapaliti, vi ćete se okrenuti od kuće i past ćete na noge." Dok čitate čaroliju, trebate kapati nekoliko kapi krvi na fotografiji.

Nakon obreda, fotografija je umotana u tkaninu i skrivena svijećom na skrovitom mjestu. Žena nakon ceremonije treba temeljito oprati i otići u krevet. Ne možete razgovarati s nikim, samo trebate razmišljati o učinku ljubavne čarolije.

Jednostavne ljubavne čarolije

Ovdje su neke jednostavne uroke krvi:

 • krv na cipelama u cipelama čovjeka kaplje riječima: "S vama moja krv, okreće vas natrag, nećete se izgubiti, obratit ćete mi se";
 • Nekoliko kapi krvi treba ostaviti na predmetima koje čovjek uvijek nosi sa sobom - vrećicu, jaknu, novčanik, torbicu za mobitel;
 • Vežite mušku kosu sa svojom, umočite ga u 3 kapi menstrualne krvi, osušite i spalite, raspršite pepeo na vjetru.

Kako ukloniti čaroliju ljubavi

Čaroliju možete ukloniti na nekoliko načina, ovdje su 2 najpoznatija:

 • Da biste se riješili mjesečne štete, morate poštivati ​​strogi post bez ribe i mesa tijekom 40 dana, uz posebne molitve svako jutro i nedjeljom u crkvu. Cijela služba mora biti branjena od samog početka do kraja;
 • Drugi način da se riješite ljubavne čarolije podrazumijeva prisustvo pomoćnika. Šarmantan čovjek postaje u središtu sobe i čita "Oče naš" tijekom rituala, pomoćnik pali svijeću i njome 32 puta "žrtvu" kazne obrće suprotno od kazaljke na satu.

Postoje i druge metode, ali ako mislite da je to ljubavna čarolija, trebate potražiti pomoć stručnjaka za čarobne rituale.

Recenzije

Mnogi se pitaju jesu li krvni rituali uistinu uspješni, pa ćemo citirati ljubavne čarolije za mjesečno razdoblje za one žene koje su ih učinile barem jednom u životu:

Bio sam fasciniran mjesečnom bivšom, ali nisam dodao suhu krv, već svježu krv u hranu. Bio je sa mnom, ali počeo je jako piti, pa se razveo. 5 godina ne zajedno, ali on još uvijek želi biti sa mnom;

Antonina, 30 godina

Moj suprug je našao ljubavnicu, odlučio sam ga opčiniti menstrualnom krvlju, u početku je sve bilo u redu, ali uskoro je počeo piti i podići ruku prema meni. Već bih se radovao što će on otići drugomu, a ne otići, pa sada patim;

Zaljubio se u čovjeka bez sjećanja, ali nije odgovorio. Napravio sam obrok za hranu, sve je ispalo, živjeli smo zajedno dvije godine, ali svekrva je odmah posumnjala da nešto nije u redu, a dok smo išli na još jedan odmor, očito je trčala oko njega i govorila mu. Po povratku kući, njegov stav prema meni dramatično se promijenio. Već 3 mjeseca nismo zajedno.

Ljubavna čarolija za mjesečnu krv

Ljubav svake osobe može biti sretna i nesretna, uzajamna i ne reagira - to je sasvim uobičajeno. Ali što učiniti ako voljena osoba ne uzvraća? Tada možete provesti ljubavnu čaroliju na mjesečnoj krvi - učinkovit i snažan tamni obred koji se prakticira od pamtivijeka.

Osobitosti menstrualnog krvnog tlaka

Kada dođe do menstruacije, ljubavni čarolija dobiva posebnu moć ako koristi ljudsku menstrualnu krv, da tako kažemo biološki materijal. U ovom slučaju ritual ima poseban utjecaj, kako na magičnoj tako i na fizičkoj razini, čime se postiže željeni rezultat.

Rituali i ljubavne čarolije s upotrebom menstrualne krvi kategorizirani su kao tamna magija - najjača, dajući maksimum korisniku i učinku izvođača na potencijalnu žrtvu. Ako govorimo konkretno o značajkama koje ovu vrstu magije razlikuju od svih drugih obreda, možemo primijetiti sljedeće:

 1. Ovaj ritual je namijenjen samo muškarcima - s obzirom na istospolnu ljubav, takve ljubavne čarolije ne djeluju.
 2. Uglavnom u ovom ritualu to je seksualno vezanje, ali ne i osjećaj svjetlosti koji mnogi nazivaju ljubavlju.
 3. Većinom su takvi rituali kratkoročni, ne dulji od 2-3 mjeseca, rjeđe - vrijede nekoliko godina. Nakon što se moraju ažurirati.
 4. Sam ljubavi čarolija daje trenutne rezultate - gotovo sljedeći dan. Čovjek na kojem je bio zadržan doživjet će životinjsku privlačnost samo jednoj ženi, koja nema veze s drugima.
 5. Ako u bliskoj budućnosti žrtva ljubavne čarolije ne uđe u seksualni odnos s kupcem / izvođačem ceremonije - za njega mogu postojati ozbiljne posljedice, uključujući ludilo i smrt.

Sve to treba razmotriti prije nego što odlučite provesti ljubavnu čaroliju za menstruaciju. Uklanjanje takve čarolije je vrlo teško i nije svaki mađioničar to učinio.

Mogućnosti za ljubavne čarolije na menstrualnu krv

U arsenalu praktikanata mađioničara postoji mnogo rituala i ljubavnih čarolija u kojima se koristi menstrualna krv - bit takvog se svodi na činjenicu da će muškarac trčati za ženom poput psa tijekom estrusa. Radi se o njima da ćemo dalje razgovarati - koji rituali postoje, kako ih provoditi i koliko su jaki. Trajanje akcije je 7 godina

Obred u trajanju od 7 godina

Ako slijedite strogi plan - čarolija za menstruaciju neće izgubiti ljubavnu dosjetku već 7 godina. Glavno je zapamtiti da se za njega uzima samo njegova krv - nikako druga osoba ili žrtvena životinja. Čak i praktikanti ga smatraju ne samo snažnim i djelotvornim, već i vrlo opasnim. Izvodi se trećeg dana menstruacije, kada je snaga krvi što jača, a njezin poziv posebno čuju muškarci.

Sjeti se! Vrijedi ga prakticirati samo kada druge ljubavne uroke nisu proizvele željeni učinak. No, također mu je potrebno pristupiti s najvećom pažnjom - u nesposobnim i neiskusnim rukama ritual s tamnom, prljavom krvi mjeseca može biti vrlo opasan.

Osim toga, žena treba biti spremna na činjenicu da će seks, životinja i iskonstvo prevladati u odnosu s muškarcem, a ne toplim i vedrim osjećajem ljubavi i nježnim uzbuđenjem. Čak i nakon mnogo godina braka između para, seks će se postupno pomaknuti na drugo mjesto, a supružnici će se međusobno mrziti. Kao rezultat toga, može uzrokovati smrt - samoubojstvo ili ubojstvo, nesreće i tako dalje.

Jednostavan ritual 3. dan menstrualnog ciklusa

Kao što je već spomenuto, za prikazani ritual uzima se samo vlastiti biološki materijal - izvodi se treći dan menstruacije. Prikuplja se vlastita krv i preko nje se izgovaraju sljedeće riječi:

Moja krv je vruća - probudi čovjekovu strast prema meni. Kao što ćete ga prosuti po svom tijelu, možete se rasplamsati sa strašću strasti. Da, samo za mene ćeš tugovati - da ni jedna sila neće te otrgnuti iz mog tijela. Neka nas ne razdvoji jedna sila. "

Nakon toga, nevidljivo ga dodajte hrani ili piću - to je optimalno ako je to crno vino, koje se doživljava kao simbol moći, strasti i krvi. Tako možete pojačati učinak rituala nekoliko puta, i on počinje djelovati gotovo odmah, čim popije takvo urođeno piće.

Obred hrane

Ljubavni začin s mjesečnim obrocima omogućit će vam da čak i najjače gulene vratite svojoj obitelji - samo pozovite odabranog da ga posjeti i skuha njegovo omiljeno jelo. U istom jelu dodajete vlastitu menstrualnu krv, koju vrijedi prikupiti 2 ili 3 dana menstruacije.

Kada dodate svoj biološki materijal u spremnu posudu, izgovorite sljedeći tekst jasno i jasno:

"Moja krv koja je izašla iz mene, neka uđe u tijelo Božjeg sluge... ime... - neka mu tijelo i duša izgore s neobuzdanom strašću, ali samo on sanja o meni."

Nakon što hranite odabranog s takvim jelom, učinak će se pokazati gotovo odmah, prvog dana nakon što vaš čovjek okusi urođenu hranu. Glavna stvar u ovom ritualu je da čovjek ne bi trebao osjećati mržnju prema vama, već samo pozitivne i svijetle osjećaje koji, dobro, malo ne dosežu razinu ljubavi.

Uz crno vino

Ljubavna čarolija za čovjeka, koja se provodi na mjesečnoj krvi s dodatkom potonjeg u vino - najpopularniji ritual magijskog utjecaja na voljenu osobu. Prije svega, to je zbog činjenice da je vino među proizvodima tekućina, koja je na energetskoj razini srodna krvi. Kombinacija vina s biološkim materijalom žena na izlazu dobivate savršeno piće ljubavi.

Dovoljno je dodati nekoliko kapi krvi vinu - njihov broj bi trebao biti neparan. I u ovom trenutku, recite sljedeće riječi:

"Aki, ta krv je bila u meni - tako ćeš biti sa mnom zauvijek."

Nakon toga, što je prije moguće, neka vaš čovjek pije vino, a nitko drugi. I u ovom ritualu, zapamtite - uzima se samo vino, ali ne liker ili pivo, šampanjac, koji u početku nisu pogodni za ritual u svojoj moći i magičnom utjecaju.

Video: Obred ljubavi za mjesec i vino

Vrlo jak obred - pita na ženskoj krvi

Ako je vaš čovjek sladak, možete mu osobno ispeći kolač ili kruh, koji dodaje malo njegove vlastite menstrualne krvi. Uzmite ga što je moguće svježe i dodajte u sirovo tijesto dok mijesite kolač - ne više od 5 kapi. Nakon što izvučete kruh iz pećnice ili kruha, izgovorite ove riječi devet puta:

"... Ime... popij i završi, da, jesti za mojim stolom i jesti - proždirati moju krv, promijeniti život za to." Moja krv nad vama je jaka - vaša slabost je vidljiva njoj.... Ime... - Ti si mi rob po krvi, a ja sam tvoja ljubavnica. Neka nemate snage živjeti bez mene - da, vi ste moja zauvijek. "

Nakon toga, dajte ovaj kruh zavjeri vašem izabranom - od tog trenutka ritual počinje djelovati.

Ritual u daljini, napravljen u subotu

Prisushka na mjesečnoj krvi na udaljenosti, održanoj u subotu - učinkovit i brz ritual. Oni ga troše točno na subotnji dan - to je preduvjet za ovu ljubavnu čaroliju. Čitali su je pred ikonom Djevice, unaprijed pripremili nož, i to samo s crnom drškom, zdjelom za krv.

Osvijetlite svijeće bliže noći - odaberite vosak, crvene boje, otvorite prozor u otvorenoj prostoriji. Stavite glavu dolje, zatim stavite posudu ispred sebe i izrežite ruku nožem - u posudu kaplje 21 kap krvi.

Nakon toga čarolija na mjesečnoj udaljenosti propisuje činjenicu da prstom miješate svoj biološki materijal u zdjelu i istodobno izgovarate sljedeće riječi: 7 puta:

"Moja krv je vruća i snažna - neka me sluga Božji voli... ime... mogu li, od sada, zauvijek biti ljubavnica." Da, ne pomažem u tome - Djevica Marija i crni suradnik Božjem sluzi... ime... je preplavljujuće, melankolično i crno za mene, životinjsku ljubav i strast. Aki povezan - neka bude.

Nakon toga, ostavite sve atribute na stolu do jutra, dok sami idete u krevet, bez razgovora. Od jutra vrijedi zamrzavanje krvi u zamrzivaču i povremeno ga miješati u hranu ili piće odabranog. Ovaj se ritual ponavlja svakih 40 dana.

Nuspojave

Odluka provesti ljubav čarolija koristeći mjesečno - uvijek zapamtiti o nuspojave koje će progoniti kupca ili izvođača takve ceremonije. Dakle, sam predmet magične čarolije može imati vrlo negativne posljedice:

 1. Napadi agresije i nerazumna ljubomora u odnosu na članove domaćinstva i strance.
 2. Osoba slabo kontrolira svoje ponašanje i riječi, donosi nestandardne odluke.
 3. On može izgubiti snagu - fizičku i mentalnu, rad i novac, sve što mu je bilo drago, da je zarađivao novac tijekom svog života.
 4. Ali nevolje i problemi ih stalno proganjaju - to će utjecati na sva područja njegova života.

Ali to su uobičajeni trenuci - za muškarca i za ženu mogu biti i drugi problemi.

Video: Posljedice krvotoka

Posljedice ljubavi za muškarce i žene

Dakle, samo jedan ljubavni začin za menstruaciju i njegove posljedice za muškarce i žene treba uzeti u obzir od strane svakog kupca i izvođača, ako se odlučite za takav obred. I ovdje je važno zapamtiti - pati ne samo onaj čovjek koji pati od čarolije, nego i sam klijent ili izvođač, a patnja će ih proganjati gotovo cijelog života.

Ako govorimo objektivnije, onda možemo govoriti o sljedećim negativnim posljedicama za predstavnike jake polovice čovječanstva koji ga uznemiravaju na fizičkoj razini:

 1. Napadi na mučninu i nagon na povraćanje, čak is praznim želucem.
 2. Poremećaj rada želuca i stalno ometanje, dnevna i noćna glavobolja - žrtva živi u magli.
 3. Žrtva ljubavne čarolije na biološkom materijalu slabo je orijentirana u prostoru, smatra on, postoje problemi s pamćenjem.
 4. Budući da ritual ljubavnih čarolija na menstruaciju više utječe na seksualnu sferu odnosa, muškarac može razviti probleme ne samo s mokraćnim sustavom, već muškom moći.
 5. Novi se brzo razvijaju ili pogoršavaju prirođene i stečene bolesti, a liječnici ih ne mogu dijagnosticirati ili izliječiti.
 6. Negativne vanjske promjene također se pokazuju - pojava prvih sivih dlačica i bora, osoba brzo gubi na težini ili, naprotiv, bolna je pretilost i prekomjerna težina.

Uz to se mogu pojaviti i mentalni i emocionalni problemi:

 1. Prije svega, to je pojava negativnih ovisnosti kod čovjeka - pušenje cigareta i ovisnost o alkoholu, droge i tako dalje.
 2. Ako je čovjek pod utjecajem dugog vremenskog razdoblja s ritualima s biološkim materijalom - čak i najtišitiji od njih postat će nepristojan i agresivan, nervozan.
 3. Čovjek gubi interes za sve što se događa, on nema želju za životom, nema cilja, čak i njegov omiljeni rad i hobi idu u pozadinu.
 4. Čovjek snižava samopoštovanje - odsutnost i duhovnu prazninu, sve do smanjenja razine intelektualnih sposobnosti, razvoja idiotizma.
 5. Depresije se također pokazuju, a na kraju osoba može počiniti samoubojstvo.

Posljedice za žene su također vrlo, vrlo strašne. Žena misli da ljubavni čarolija utječe samo na čovjeka, a sve negativne posljedice utječu samo na njega - ona je u zabludi, a čarobni povratak će je dotaknuti.

Sve je to zbog činjenice da u ritualu vezivanja čovjeka za sebe koristi vlastitu krv - povezuje ga s objektom magijskog utjecaja. A ako govorimo konkretno o negativnim posljedicama koje će utjecati na ženu, onda praktikanti vidovnjaci govore o sljedećem:

 1. Otkrivene su bolesti krvi - zbog činjenice da koristi svoj biološki materijal za tamni ritual.
 2. Problemi genitourinarnog i reproduktivnog sustava pokazuju se - urinarna inkontinencija - to je najmanja stvar koja se može dogoditi, uključujući neplodnost i onkologiju.
 3. Menstrualni ciklus je slomljen, žena ne može začeti djecu, a ako zatrudni, liječnici govore o nemogućnosti nošenja djece.
 4. Brzo, čak i za brzo postavljanje ili gubitak tjelesne težine i, prema tome, čak i najljepša žena gubi svoju žensku seksualnost i privlačnost.
 5. Tu su i simptomi mentalnog poremećaja - od blage ludosti, razvoja raznih fobija i strahova, ovisnosti i teških oblika ludila.
 6. Sudbina se mijenja gotovo u potpunosti - takav pojam sreće i radosti, sreće i blagostanja briše se iz života.
 7. Isto tako, karakter žene se ne mijenja na bolje - postoji neravnoteža i sebičnost, napadi ljutnje, pohlepe i ljubomore.
 8. Depresija i stres, mentalni poremećaji do samoubilačkih misli.
 9. Takozvana kruna celibata se očituje, kvari za samoću.

Čak i ako su djeca rođena u takvom paru, često dobiju negativan udio muške linije. Primjerice, to može biti neuspjeli brak ili nemogućnost osnivanja obitelji, zatvor i siromaštvo, mentalni poremećaji. Stoga, ako odlučite napraviti takav čarolija pomoću biološkog materijala, razmislite nekoliko puta.

Ljubavna čarolija za menstruaciju kod kuće

Razmotrite detaljno ljubavnu čaroliju za menstruaciju kod kuće - s detaljnim opisom svih čarobnih akcija tako da ritual nema negativne posljedice.

Ljubavna čarolija za mjesečnu krv i njezine posljedice

Magijski rituali uz pomoć krvi smatraju se među najmoćnijim i najdjelotvornijim. Ljubavna čarolija na mjesečnoj krvi uvijek je bila popularna kod žena. Kao što moja praksa i pregledi pokazuju, oni postižu dobre rezultate.

Mjesečni podaci o ljubavi

Zavjera o menstrualnoj krvi odnosi se na obrede snažnog djelovanja i smatra se jednim od najopasnijih, budući da, općenito, ima negativan učinak na čovjeka i može dati snažan povratni tok. Vrlo je teško ukloniti njegov utjecaj - s tim se zadatkom nose samo iskusni obrtnici.

Ljubavnu čaroliju karakteriziraju vlastite specifičnosti koje ga razlikuju od drugih varijacija ljubavne magije:

 • učinak ovog rituala odnosi se samo na muškarca;
 • dominantni aspekt odnosa izgrađenih na temelju rituala mjesečne krvi je seksualna komponenta, odnosno, u stvari, odnosi se održavaju samo na seksu i strasti, ljubav i osjećaji blijede u pozadini, a ponekad uopće ne postoje;
 • ljubavna ceremonija za menstrualnu krv ima kratko razdoblje djelovanja (1-2 mjeseca), mora se redovito ažurirati kako bi se hranila snaga;
 • ritual ima trenutni učinak - prvi rezultati će biti vidljivi već dan nakon što je izveden;
 • Čovjek koji je pao u urotu za mjesečnu krv, seksualno će privlačiti samo kupca obreda, ne može imati intimne odnose s drugim ženama;
 • ljubavna čarolija s upotrebom menstrualne krvi okreće se nakon nekog vremena oštećenja, ako žrtva, iz bilo kojeg razloga, ne može ući u seksualni odnos s kupcem rituala.

Žene koje odluče vezati željenog čovjeka trebaju znati da u tu svrhu možete koristiti samo vlastitu krv. Samo krv prikupljena drugog ili trećeg dana menstruacije ima čarobna svojstva, a krv je beskorisna od prvog i posljednjeg dana menstruacije.

Moć zavjere u menstruaciji povećat će se mnogo puta, ako je čitate u mraku, idealno - noću!

Ako se čarolija ljubavi pretvori u oštećenje, od nje će patiti ne samo opčinjena. I sam klijent će dobiti snažan povrat na staro - neće ga biti moguće izbjeći.

Posljedice ljubavi za muškarce i žene

Mjesečni ritual krvi odnosi se na metode crne magije, tako da su negativne posljedice toga neizbježne, a na početku će utjecati na začaranog čovjeka.

Prije svega, pati zdravlje opsjednutog čovjeka. Prerano starenje, misteriozne bolesti u kojima je tradicionalna medicina nemoćna, problemi intimne prirode (nemoć), nedostatak vitalne energije - sve su to posljedice "čar" ljubavne ceremonije s menstrualnom krvlju.

Mijenjanje ponašanja žrtve rituala. On postaje neadekvatan i agresivan, često ne daje uvid u svoja djela i djela. Začarani kupac rituala počinje strašno ljubomoran, a često i mrziti - tako se očituje njegovo protivljenje ritualu na podsvjesnoj razini.

Vrlo često predmet ljubavne čarolije ovisi o ovisnosti, postaje alkoholičar ili narkoman. Međutim, on nije u stanju jasno objasniti što je uzrokovalo ovisnost, a ni on ne može prevladati ovo ropstvo.

Nuspojave će utjecati na kupca rituala, pogotovo ako će se čarolija vratiti. Ne samo da će to utjecati na njezino zdravlje - posljedice će utjecati na sve sfere njezina života. Najgore što se može dogoditi je transformacija ljubavnog čarolija u generičko prokletstvo, od kojeg će patiti sve buduće generacije potomaka.

Čvrsto vam savjetujem da ne započinjete svoje čarobne eksperimente s ljubavnom čarolijom za menstrualnu krv, ako ne želite izložiti sebe i željenog čovjeka velikom i često neopravdanom riziku. Ritual s korištenjem mjesečne krvi trebao bi biti ekstremno rješenje situacije i povjeriti njegovu provedbu je najbolje profesionalno. Inače ćete onda gorko požaliti što je učinjeno, osim što ne možete ništa promijeniti.

Kako napraviti čaroliju mjesečno?

Način broj 1 - za hranu

Ova čarolija ljubavi omogućuje dodavanje krvi hrani koja je namijenjena vašem odabranom (dovoljno je nekoliko kapi). Uvjerite se da će jelo zasigurno biti ukusno - potrebno je da ga pobožni jedu s apetitom i zatraže dodatke. Kada dodajete krv, pročitajte zaplet:

- Moja krv je nestala, ne trebam više. Ali to je potrebno za moju dragu i voljenu, Božjega slugu (ime izabranog). "

Ljubavnu čaroliju karakterizira velika snaga i trenutni učinak.

Način broj 2 - na crnom vinu

Zadatak rituala je potaknuti strast na dio izabranog. Dodajte nekoliko kapi menstrualne krvi u čašu crnog vina i tretirajte ih željenom čovjeku. Kada dodajete krv, ne zaboravite izgovoriti riječi:

"Kao što je ova krv bila u meni, tako si i ti meni."

Prvi rezultati trebali bi se pojaviti u roku od nekoliko sati.

Metoda broj 3 - bez urote

Prednost ove ljubavne čarolije je odsutnost zavjere. Trebat će vam komad bijelog tkiva (po mogućnosti x / b), na koji ćete morati ispustiti malo vaše menstrualne krvi. Usitniti se i zapaliti. Pepeo treba sakupljati i postupno ga dodavati u kavu njegovog odabranog. Rezultate ćete vidjeti gotovo odmah.

Metoda broj 4 - na udaljenosti

Ritual je prikladan za one slučajeve kada vas je čovjek ostavio i želite ga vratiti. Prije nego odete u krevet, stavite kap krvi na čelo i razmislite o voljenom 15 minuta. Vrlo je važno uključiti se u pozitivne misli. Zatim izgovorite riječi:

Obred prolaska sigurno provesti 3 dana zaredom, bez prekida. Ako sve učinite kako treba, prvi rezultati će se pojaviti za 7 dana. Ova ljubavna čarolija smatra se vrlo moćnom.

Ljubavna čarolija mjesečno: rezultat i posljedice

Želja da se dobije nešto bez malo truda da se to učini, nad čovječanstvom kroz povijest civilizacije. Za to su korištene različite metode - kupnja, krađa, razmjena i osvajanje. Ali najtoplije borbe vode se na temelju međuljudskih odnosa.

Ljubav je mjerna vrpca. Vi birate, vi ste izabrani - jer se često ne poklapa - pjevala je junakinja filma „Promijeni“. Najbolji način da se riješi problem neuzvraćene ljubavi je pljunuti, zaboraviti i krenuti dalje.

Ali ponekad želja za posjedovanjem poprima ostatke uma i samopoštovanja. Neke očajne djevojke pokušavaju osvojiti tipa uz pomoć zavjera. Očarati, očarati i posjedovati - čini se najjednostavnijim i najsnažnijim načinom da dobijete željenog čovjeka.

Čarobni rituali na krvi

Krv se smatra najmoćnijom komponentom čarobnih obreda. Zavjera o menstrualnoj krvi smatra se snažnim sredstvom za filtriranje. Odlučujući da napravite čaroliju na menstruaciju, morate naučiti sve značajke i pravila obreda.

Svaka jaka zavjera ima i pozitivne i negativne točke. Morate shvatiti da će onaj koji je učinio čaroliju momku morati biti odgovoran za njihova djela. Ponekad rezultat može biti potpuno nepredvidljiv i dobiti uz pomoć magije svog muža ili dečka ne radi.

Za ritual se često koriste dodatni predmeti - na primjer, fotografije muškaraca.

Za i protiv magičnog rituala

Ljubavna čarolija za menstruaciju - pozitivna strana medalje:

 • Olakšajte;
 • Zavjera - financijski jeftina stvar. Čarobnu komponentu možemo sastaviti sa zavidnom pravilnošću. Dostupna je svakoj djevojci svaki mjesec;
 • Radnja počinje brzo raditi, osobito ako koristite osobne predmete ili fotografije;
 • Snažna i dugoročna zavjera neće raditi, ali za kratkoročne odnose je u redu.

Na prvi pogled, stvoriti čaroliju za menstruaciju je vrlo jednostavno i lako. Pogledajmo drugu stranu novčića.

Zavjera o menstrualnoj krvi - negativni aspekti:

 • Nedostatak higijenskih standarda tijekom uzimanja materijala. Iskreno, želim pitati kako to učiniti - umetnite cijev sama, ili stisnite brtvu? Osim toga, krv ima sposobnost raspadanja i određenog mirisa;
 • Zemljište je kratkotrajno. Nakon mjesec i pol dana morate napraviti novi čarobni učinak;
 • Ljubavna čarolija za menstruaciju smatra se grubim oblikom magijske intervencije u auri muža ili dečka;
 • Zavjera će sigurno pogoditi tko je to učinio. To se zove čarobni povratak;
 • Ljubavna čarolija uz pomoć menstruacije kratkotrajna je iluzija normalnih odnosa između muškarca i žene.

Učinak obreda

Ako se ipak odlučite za igranje magije, morate znati je li intervencija spellcastinga bila učinkovita.

Što kažu oni koji su obavili ovaj ritual na mužu ili na tipu? Suprug je povećao seksualnu privlačnost prema ženi, čija je menstrualna krv bila temelj obreda. To se posebno osjeća u prvih nekoliko dana. Čovjek nije samo seksualno aktivan, već je opsjednut seksom. Strast je toliko velika da, osim ove komponente, više ne zanima ništa.

Ceremonija bi trebala biti provedena noću - to će povećati njegovu učinkovitost. Urota radi samo na krvi koja se uzima 2. ili 3. dan krvarenja. Ostatak vremena, magični učinak će biti neučinkovit.

Dakle, počinjemo prizivati

Spell žena, čarobnjak djed - o strijelac mi dati odgovor. Ljubavna čarolija za menstruaciju može se izvesti bez upotrebe posebne magične opreme.

Potrebno je staviti nekoliko kapi menstrualne krvi na komad prirodne bijele tkanine - pamuk ili lan. Osušite i zapalite.

Pepeo dodajte u hranu ili pijte muža. Radnja počinje odmah djelovati.

Magijske i tehničke inovacije

Vjeruje se da su fotografije - to je neka vrsta zakovica aura čovjeka. I da uz pomoć fotografija možete imati čarobni učinak na dečka ili muža.

Uređaji i materijali:

 • Svježe fotografije čovjeka;
 • 14 svijeća, lonac za pirjanje, 7 žličica kuhinjske soli;
 • 7 kapi svježe krvi.

Dodatni uvjeti za ceremoniju na fotografiji - noć, potpuna tišina, muž - spava, prisutnost kupke i umivaonika.

Postavite svijeće u kuhinji i kupaonici. Fotografije muškaraca stavljene na sudoper. U posudu ulijte 3 litre vode, posolite i prokuhajte. Kiseli bi trebali kuhati točno 7 minuta.

Svi pogledi su samo na fotografiji, sve su misli samo o čovjeku. Izvadite iz topline i dodajte krv. Zatvorite sudoper s plutom i ulijte u nju ritualnu smjesu. Postanite preko sudopera i gledajte u vodu i fotografije ljudi.

Prema čarobnim uputama - stajati, proučavati fotografije žrtve u stanje laganog transa. Voda je isušena, fotografija je spaljena, parcela je dovršena.

Obred na fotografiji snažna je i djelotvorna zavjera u arsenalu ljubavi i ljubavi. Tako muškarci, držite svoje fotografije dalje od stiska ženskih ruku!

Kulinarski ritual

Možete očarati čovjeka kuhanim jelom. Potrebno je prikupiti menstrualnu krv, pripremiti nešto ukusno i zanimljivo.

Dodajte nekoliko kapi krvi u posudu s riječima: "Moj je komad otišao i došao do sluge Božjega (ime)."

Ovo je snažna zavjera. Da bi bila još učinkovitija, jelo mora biti kuhano s ljubavlju i mislima o predmetu rituala.

Kulinarske užitke prema suprugu. Onaj koji je uradio ovaj ritual, imajte na umu da je rezultat gotovo trenutak.

Mala strast? Dodaj... krv

Ponekad se naše dame žale da je muž postao hladan u krevetu. Ili, naprotiv, želim upaliti ispravljenog čovjeka za jednu noć. Kako brzo i brzo zamisliti?

Trebate menstrualnu krv - nekoliko kapi i alkoholno piće. Najbolji rezultat daju šampanjac, alkoholna pića. Osim alkohola, sadrže i ugljični dioksid, koji omogućuje brže apsorbiranje sastojaka u krv.

Stavite nekoliko kapi u čašu i tretirajte potencijalnu žrtvu. Čineći to, trebate ponoviti sebi "ta krv bi trebala biti u meni, a vi ste sa mnom."

Voljeni napici - i ako uspijete opčiniti, vrlo brzo ćete znati. Oni koji su obavili ovaj ritual, tvrde da rezultat dolazi s brzinom munje.

Ali tu je neugodno pitanje - kako biti? Liječnici snažno preporučuju da se tijekom menstruacije ne bavite igrama u krevetu. Tako se može začarati, ali rezultat je kontroverzan.

Još jedan sličan obred. Trebat će 3 zrna pšenice, bilo koji alkohol i naš tajni čarobni sastojak. Izmiješati i dati ljubavniku. I bez obzira na to što seljak radi, doći će kući kao lijepa mala.

Čarobni rituali. računanje

Nakon što ste odlučili opčiniti muškarca (ili ženu) - u načelu, nema razlike - morate biti spremni platiti za svoja djela. Jedina razlika je u tome što se muškarac razgovara s ženinom menstrualnom krvlju, a žena je s muškom spermom. Ali povrat će biti isti.

Očarati - to je lako, ali izaći - to je vrlo teško. Nije važno što ste radili - fotografije, žitarice, svijeće ili samo komadić tkiva s krvlju.

Povratak je bolji i od onog koji je obavio obred, i od onog koji je snimio fotografiju, i od potencijalne žrtve. Ako je ritual obavila trudna žena, onda nevino dijete pati.

Čovjek na kraju recitira probleme s potentnošću. Gastrointestinalne bolesti počinju ga progoniti. Osoba postaje agresivna, može doprijeti do udarca. Takvom čovjeku ne možete objasniti da ste bolesni, da ga ne želite ili ne možete. Vrlo često, nakon ljubavne čarolije, muškarci počinju piti i piti. I to je nemoguće spriječiti!

Ali onaj koji je učinio čaroliju, počinje trpjeti. Žena ima različite poremećaje krvi. Ako je ritual obavio trudnica, onda bi mogla imati pobačaj ili početi krvariti.

Rituali na krvi. pogovor

Ono što želim reći na kraju dana onima koji su već obavili ritual prisuške, i onima koji samo planiraju napraviti ritual s menstrualnom krvlju.

Postavlja se pitanje - zašto?

 • Prvo, popularna mudrost kaže - ne možete biti prisiljeni ljubavlju.
 • Drugo, uporaba menstrualne krvi nije higijenska. Nije ni čudo što ginekolozi provode inspekciju samo s rukavicama. I ne samo da ne dobijete infekciju, nego prije svega, tako da ne pokupite ništa od pacijenta. Da, i proizvodi za higijenu su izumljeni s aplikatorom, kako se ne bi ponovno zaprljali.
 • Treće, ne vjerujem u čarobne rituale. Ali nikad ne znate koje se posljedice mogu dogoditi?
 • Četvrto, svaka službena religija zabranjuje takve postupke. Onaj koji je vršio obrede u krvi, počinio je grijeh.

I na kraju! Drage žene, pogledajte oko sebe! Možda je taj mirni tip tvoja sudbina, a ne onaj vjetroviti zgodni muškarac koji si spreman opčiniti!

Ljubavna čarolija za mjesečnu krv

Vjerojatno svatko tko je zainteresiran za magiju, čuo je tu frazu - ljubavnu čaroliju za mjesečnu krv. Zanimljivo je znati zašto mjesečna krv ima takav ljubavni čin?

Napisati mjesečno krv nije samo čarobna, već i fiziološka. Izvodi se, kao što i samo ime kaže, uz pomoć menstrualne krvi. Možete se sjetiti primjera iz prirode, kada je pas nosio za kuja tijekom topline.

Kada voditi obred?

Ako slijedite strogi plan, onda čarolija za menstruaciju mora vrijediti najmanje 7 godina. Šarmirati čovjeka uz pomoć menstrualne krvi vrlo je jednostavno. U ritualu možete koristiti samo vlastitu krv. Također je vrijedno spomenuti da je ovaj obred vrlo opasan. Obred se mora obaviti treći dan menstruacije, na taj dan mjesečna krv je obdarena nevjerojatnom snagom.

No, taj se obred treba koristiti samo ako nijedan ritual ranije nije pomogao. I to se mora tretirati s krajnjim oprezom: svi rituali povezani s "prljavom" krvlju smrtonosni su u nesposobnim rukama.

Glavna stvar koju treba zapamtiti, nakon što opčinite muškarce za mjesečnu krv, samo seks će biti u odnosima između ljudi, možda će biti senzualan i strastven, ali ljubavi neće biti.

Često u takvim parovima, čak i nakon braka, nema ljubavi, suprug na kraju počne mrziti svoju ženu svom svojom dušom. Vrlo često ima slučajeva kada, nakon ove ceremonije, muškarci počnu piti, neki podižu ruku svojoj ženi, au najboljem slučaju slučaj će završiti razvodom. Čak su i često bile situacije koje su bile fatalne. Ljubavna čarolija za menstruaciju - opasan obred.

Čarobne igre često završavaju neuspjehom.

A sve zato što se krv smatra snažnim energetskim manipulatorom, koji ne samo da može osušiti osobu i promijeniti svoju sudbinu, već se i miješati u događaje iz života potomaka.

Nekoliko mjesečnih obreda

Prva ceremonija je iznimno jednostavna u izvršenju, ali ne dopustite da vas privlači njegova prividna jednostavnost - sjetite se neizbježne osvete. Za ovaj ritual, uzmite svoju menstrualnu krv i izgovorite tekst radnje.

Urođeni krv, odmah morate pomiješati odabranu hranu ili piće. Crni mađioničari savjetuju da za ovaj obred koristite crno vino (smatra se simbolom strasti i ljubavi). Ako se dogodi da je odabrani daleko i zbog okolnosti ne možete dodati krv u hranu, možete učiniti sljedeće: nakon izricanja potrebne čarolije, trebate ispustiti krv na fotografiju voljenog. U tom slučaju, kapljica mora nužno pasti u područje gdje je srce. A ljubavna čarolija za razdoblja započet će njezino djelovanje.

Menstrualna krv je najjača, ovaj obred treba provoditi kada nitko drugi nije pomogao.

Najjači ritual mjesečne krvi zahtijeva pripremu. To će zahtijevati:

 • sliku voljene osobe
 • sedam kapi mjesečne krvi
 • sedam čajnih žličica soli
 • Lonac za vodu od 3 litre
 • drvena žlica
 • 14 svijeća

Ova parcela mora biti provedena sama.

Prvo morate upaliti 7 svijeća u kuhinji i 7 svijeća u kupaonici. U kupaonici morate popraviti fotografiju voljene osobe u razini očiju. U ovom trenutku u kuhinji potrebno je prokuhati oko tri litre vode, nakon što se posuda skine s vrućine i doda joj se sedam žlica soli. Sol se mora miješati u vodi s drvenom žlicom, strogo sedam minuta.

Da bi čarolija djelovala što je brže i učinkovitije, tijekom cijele ceremonije potrebno je razmisliti o svom ljubavniku, predstaviti njegovu sliku, osjetiti njegovo tijelo, razmisliti o svojoj zajednici. Dok voda još nije imala vremena da se ohladi, trebate premjestiti lonac u kadu i izlijte sadržaj u zatvoreni sudoper. Sada je došao glavni sastojak - mjesečna krv, treba ga dodati u vodu sedam kapi. Sada je ritualni izvođač dužan staviti ruke ravno iznad vode, zatvoriti oči i sanjati svoju budućnost svojim odabranim. Ljubavna čarolija za mjesečnu krv, kao i druge ljubavne čarolije, zahtijeva koncentraciju.

Onda samo trebate sanjati, formulirati svoje snove i želje u nekoj vrsti filma, scenarista i glumca, koje ste vi i dragi.

Nakon nekoliko minuta primijetit ćete da ste ušli u stanje transa, a kada taj trenutak dođe, brzo izvucite čep iz kupke. Voda, koja će se smanjiti, "stići će" do voljene. Obično rezultat ove ceremonije ne traje dugo. Na kraju očaranosti otvorite oči i isperite hladnom vodom. Nakon rituala, preporučljivo je da se ne opterećujete nepotrebnim mislima i odmah odete na spavanje.

Ljubavna čarolija za menstruaciju je dovoljno jaka, ali nemojte čekati rezultat sljedećeg dana, neka čarolija učini svoju stvar. Sve će doći na vrijeme.

Ovaj ritual nikad ne prolazi bez traga, pa dobro razmislite prije nego što nastavite.

Napisati mjesečnu krv odnosi se na rituale crne magije, a cijena za to će biti prikladna. Osim toga, vrlo je teško ukloniti čak i profesionalne čarobnjake. Zapamtite ovo, i još jednom pomislite: vrijedi li to uzeti?

Kako očarati muškarca menstrualnom krvlju?

Preplitanje sudbine dvoje ljudi ne događa se uvijek po volji Neba. Dešava se da djevojke kada se suoče s neodazivnim osjećajima same odlučuju postići milost mladića. Često se takvi problemi eliminiraju uz pomoć magije. Posebno, jedna od najučinkovitijih i najučinkovitijih metoda je ljubavna čarolija za razdoblja (sa svijećama, fotografijama itd.). Šarmirati mladića ovom metodom može biti vrlo brzo, ali ne uvijek lako, jer ti obredi imaju svoje osobine i posljedice. Stoga smo u ovom članku odlučili napisati kako ispravno napraviti mjesečnu čaroliju kako bismo dobili očekivani rezultat.

Za one koji ozbiljno razmišljaju o korištenju ljubavne čarolije uz korištenje mjesečnog otpusta, posebno je potrebno znati o posljedicama. Nepažljivom upotrebom komponenti i poštivanjem pravila provedbe može se ispostaviti da ne samo opčinjava osobu, već i radikalno mijenja živote (možda ne samo vaše).

Osnovne informacije koje trebate znati

Za one djevojke i dame koje ne predstavljaju svoju budućnost bez određenog čovjeka, u vezi s kojima se usuđuju obratiti za pomoć u čaroliju i napraviti ljubavnu čaroliju kroz krv menstruacije, morate znati osnovne informacije. To je zalog pozitivnog rezultata nakon što je autor učinio obred.

Prvo, ceremonije na krvi (iz prsta ili mjesečnog pražnjenja) posebna su vrsta magije. Smatra se da nije posve bezopasan. Često posljedice takvog energetskog utjecaja i "programiranje" određene osobe mogu biti:

 • zdravstvene probleme (nemoć);
 • iznenadna ovisnost o alkoholu;
 • prerano starenje, itd.

Drugo, kako bi se pojačao čarobni učinak, a ljubavni čarolija u menstruaciji imala je duže trajanje, možete je pratiti posebnim obredom. U osnovi, možete koristiti i ove rituale:

 • voštane svijeće kupljene u crkvi;
 • fotografija žrtve;
 • alkoholno piće za izradu ljubavnog napitka, itd.

Prikupljujući pomoć ljubavne magije, morate biti potpuno svjesni izvedbe rituala. Radi eksperimentiranja, bolje je ne činiti ljubavnu čaroliju za mjesečnu krv, jer na taj način možete drastično promijeniti sudbinu i život ne samo žrtava urote, nego i njegove (njegove) nasljednike. Budući da se ljubavne čarolije s primjenom menstruacije razlikuju od drugih magijskih utjecaja i imaju veliki potencijal, uspoređuju se s urotom protiv muške sperme. Kao urota kroz spermu i ljubavne čarolije mjesečno, ljudi su vezani putem seksualnog vezivanja. Stoga, ako želite opčiniti određenu osobu kroz mjesečnu krv, budite spremni da se intimni odnos može pojaviti u prvim danima nakon rituala.

Puno je ljubavi uz mjesečnu krv. Svaki od njih mora biti u određenim danima i pod određenim okolnostima. A ako vas zanima kako pravilno izgovarati mjesečnu krv, ispod ćemo dati različite mogućnosti za ceremonije.

Najlakši način za povezivanje

Najlakši način da opčinite određenog čovjeka, momak je da vam je potreban minimalni skup atributa. Osim toga, za ovu ceremoniju trebat će vam iscjedak krvi od drugog ili trećeg dana. Svatko tko je koristio ovaj ritual i napravio ljubavnu čaroliju u menstruaciji mogao bi se uvjeriti u njegovu jednostavnost i učinkovitost.

Obred bi trebao početi s pripremom. Prvo mjesto na popisu potrebnih komponenti je menstrualna krv. U drugom položaju - rez bijele pamučne tkanine. U početku, neparan broj kapi vaše menstrualne krvi mora biti impregniran s tvari. Nakon toga treba ga odgoditi do potpunog sušenja. Tek tada se ritual može nastaviti. Uz pomoć šibica vrijedi zapaliti komad tkanine. Nakon što je čekao, kada će potpuno izgorjeti, potrebno je skupiti pepeo. Oni koji su obavili ovu ceremoniju, prethodno su pripremili malu posudu s poklopcem za pepeo.

Da bi ova ljubav počela raditi mjesečno, bit će potrebno postupno sipati pepeo u omiljeno piće. Preporučljivo je koristiti tamno piće (čaj, kava), čiji okus ne bi dopustio otkrivanje stranog aditiva. Kao što možete vidjeti, olakšati takvu ceremoniju. Rezultat će biti vidljiv vrlo brzo.

Govorimo o žrtvama

Među onima koji su tijekom menstruacije vršili različite uroke krvi, popularno je sljedeće. To se može učiniti, čak i ako nemate ljubavnika za fotografije. Osim toga, ova čarolija za mjesečnu krv je vrlo praktična za izvođenje, kao što se može obaviti kod kuće, kao i cijeli ritual.

"Moja krv je izašla iz mene, više mi nije potrebna." Potrebna mi je moja voljena, Božji sluga (njegovo ime), da bi on osjetio moju ljubav. Što god učinio, neka misli samo na mene i želi me samo dan i noć.

Sada poslužite dio mladiću. Čim pokuša poslasticu, ljubavni začin na menstruaciji će odmah početi djelovati. Znakovi magičnih učinaka koje možete primijetiti iste večeri. Između ostalog, mladić mora s užitkom pojesti sav onaj dio koji mu je namijenjen.

Kuhati napitak s krvlju

Jedna od najjačih su ceremonije prijenosa ljubavne energije kroz menstrualnu krv, vatru, fotografiju žrtve itd. Međutim, ljubavna čarolija s menstruacijom i alkoholom nije ništa manje učinkovita. To vrijedi za to.

Da biste opčinili čovjeka, morate pripremiti čarobni napitak s krvlju menstruacije i alkoholnim pićem. Za ove svrhe najbolje je koristiti crno vino. Oni koji su napravili takvu čaroliju uz korištenje jačeg alkohola, suočeni su s pojavom nuspojava (agresija objekta, njegova vezanost za ovisnost).

Nakon što pripremite bocu crnog vina, pozovite dragu osobu na romantičnu večeru. Kada napunite čašu koja cilja čovjeka, dodajte neparan broj mjesečnih kapljica krvi u posudu. Kao iu prethodnoj metodi, to bi trebalo učiniti što je manje moguće za partnera. Kada damo čašu čovjeku, i on počne piti sadržaj, kažu šapatom ljubavne uroke:

“Ti, draga moja (dječakovo ime), popij moju krv i svoje srce i daj mi svoju volju. Što god radili, gdje god bili, od sada ćete misliti samo na mene, poželjeti moje tijelo, slušati moje riječi. Što ću ti učiniti, hoćeš li to učiniti, jer sada i zauvijek - ja sam ti važniji od ostalih.

Ako niste upoznati sa žrtvom, ali želite napraviti ovu ljubavnu čaroliju mjesečno, možete koristiti drugi slučaj. Da se poziv na romantičnu večeru ne čini sumnjivim, možete dodati svoju mjesečnu krv u žrtvinu čašu na zabavi ili za vrijeme gozbe. Najvažnije je da iz iste čaše više nitko ne osim očarane osobe pije.

Ljubavna čarolija za koju trebate osobnu stvar muškaraca

Kao i prethodna metoda, ova čarolija na menstrualnu krv ne osigurava korištenje fotografije žrtve. Za čarobni obred trebate samo:

 • osobna stvar voljenog, koja tijekom dana nosi duže od ostalih;
 • nekoliko kapi njihove mjesečne krvi.

Oni koji su već učinili takav obred, savjetovao je da koristite donje rublje ili kućne hlače, kratke hlače za muškarce. Odjeća mora biti tamne boje, tako da je crvena kap nevidljiva u pozadini. Kada jedna od stavki omiljenog ormara bude s vama, možete početi s ljubavnim čarima s mjesečnim stavkama. Mjesečno kapanje na unutarnji šav stvar, tako da se krv izravno dodiruje s kožom žrtve. To će jamčiti učinkovitost rituala. Što duže traje mjesečno na odjeći, a što je bliže ljudskom tijelu, to će biti čarobniji učinak jači. Tako ćete uspjeti očarati osobu, bez ikakvog napora ili upotrebe fotografije žrtve.

Ritual s mješavinom fotografija

Među onima koji su stvarali ljubavnu aferu, za njegovu učinkovitost i snažan učinak, postao je poznat po svojoj ljubavi za menstruaciju s kombinacijom fotografije autora i žrtve. Da biste opčinili mladića, morat ćete učiniti sljedeće.

Snimite mladića. Slika mora biti "svježa" (prije najviše šest mjeseci). Na kartici, osim žrtve, nitko ne bi trebao biti zapečaćen. Osim toga, nemoguće je obrezati sliku rezanjem predmeta iz uobičajene fotografije. U idealnom slučaju koristite karticu s ravnom pozadinom, kao na dokumentima. Isto vrijedi i za vašu fotografiju. Nakon pripreme dva snimka, uzmite svoju menstrualnu krv. Otprilike desetak kapi dovoljne su za ljubavno čaroliju s mjesečnim efektima.

Također prije dolaska:

Prvo trebate napraviti razmaz krvi na prednjoj strani fotografa. Bolje je razmazati lice mjesečnog prsta. Zatim stavite svoju sliku na sliku čovjeka kako bi slike bile licem u lice. U ovom slučaju, krv ne samo da može imati ulogu ljepila, već također pomaže u uspostavljanju visoke energetske veze između ljudi. Poravnavajući obje fotografije, potrebno je bljeskati rubove iglom i koncem. Preporuča se izraditi šavove srednje duljine, grube. Tijekom izvođenja posljednjih uboda, morate izgovoriti posebnu čaroliju na menstrualnu krv. Njegov tekst zvuči ovako:

- licem u lice, krv u krv, meso u meso. Od sada vam dopuštam da radite što vam kažem. Neka sve vaše misli budu ispunjene sa mnom, neka vaše tijelo poželi moju neobuzdanu i strastvenu. Od sada, u vašem srcu, ljubav prema meni bit će bez obzira na to što radite. "

Stavite prošivene i klamane krvne mjesečne fotografije treba biti na najudaljenijem mjestu. Nitko ne bi smio pronaći, a kamoli rastaviti slike, kako bi se čarolija čula mjesečno.

Obred s krvlju, fotografija žrtve i soli

Postoji još jedna učinkovita metoda kojom možete začarati mladića. Kako bi ova čarolija mjesečno imala željeni učinak, za njegovu provedbu pripremiti:

 • fotografija žrtve koja ispunjava sve zahtjeve;
 • 7 kapi ispuštanja;
 • 7 žličica. kuhinjska sol;
 • voda;
 • tava;
 • zdjela;
 • posudu od srebra;
 • knjiga (ljubavna priča).

U posudu je potrebno ulijevati vodu, a kada prokuha dodati sol. Bez isključivanja plina, treba promiješati začin s srebrnom žlicom. Neophodno je to učiniti jer ste točno 7 minuta spakirali kako bi činili mjesečnu ljubavnu čaroliju. Nakon - odmah isključite plin. Nastavite s obredom kada se voda potpuno ohladi.

Ulijte slanu tekućinu u zdjelu. Ispustite neparan broj kapi. Stavite u ljubavnik foto kontejnera. Ruke držite na dnu, izgovarajte ovu čaroliju mjesečno krvlju:

“Dragi moj (ime ljubavnika), kroz krv i slanu vodu napravim most između nas. Požurite na taj način da me pronađete. Neka od sada samo vi činite ono što ja želim. Neka moje riječi budu vaše glavne riječi. Tako ćete od sada ispunjavati moju volju i nećete moći živjeti bez mene. "

Nakon toga, uzmi fotografiju. Kada se osuši, požurite učiniti sljedeće. Stavite karticu u knjigu. Sakrijte ga tako da ova ljubavna čarolija mjesečno djeluje što je duže moguće.

Ocijeni ovaj članak: (1 glasovi, prosječna ocjena: 2.00 od 5) t